عصر اهواز :

به گزارش ایسنا، گروهی از محققان اروپایی در بررسی روی تعدادی فرد میانسال مبتلا به پوکی استخوان که برای مدت ۱۲ ماه رژیم غذایی مدیترانه‌ای را دنبال کرده بودند، مشاهده کردند روند کاهش تراکم استخوانی در این افراد نسبت به دیگر همسالان خود که این رژیم غذایی را رعایت نکرده بودند، کندتر بوده‌ است.

 

پوکی استخوان خطر شکستگی را با کاهش تراکم استخوانی و تخریب بافت استخوان افزایش می‌دهد.

 

این یافته جدید در راستای نتایج مطالعات متعددی است که حاکی از خواص بی‌شمار رژیم غذایی مدیترانه‌ای برای سلامت است. این رژیم غذایی سرشار از سبزی، میوه، ماهی، غلات، خشکبار و روغن زیتون می‌شود.

 

این بررسی حدود یک سال روی ۱۱۵۰ فرد ۶۵ تا ۷۹ ساله در فرانسه، ایتالیا، هلند، لهستان و انگلیس انجام گرفت. این افراد به دو سرویس تقسیم شدند. سرویس نخست رژیم غذایی مدیترانه‌ای را دنبال کردند و سرویس دیگر رژیم خاصی نداشتند. این آزمایش اولین بررسی تاثیر رژیم غذایی مدیترانه‌ای روی سلامت استخوان افراد میانسال در چندین کشور اروپایی در این بازه زمانی است.

 

به گزارش مدیکال نیوز تودی، به گفته این تیم تحقیقاتی، رژیم غذایی مدیترانه‌ای در افرادی با تراکم استخوان معمولی تاثیری نداشته یا ناچیز بوده است اما این رژیم میزان کاهش تراکم استخوانی را در مبتلایان به پوکی استخوان کند ساخته است.