تالار عروسی لیانا اهواز
خرید آنلاین بلیط چارتری و سیستمی رزرو بلیط هواپیما با بهترین نرخ تهران اهواز

کد خبر: 54198
تاریخ انتشار: دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۱

با این دستور غذایی یک پیش غذای جدید و شگفت انگیز را تجربه میکنید.
امتیاز خبر: از تعداد رای دهندگان

مجله سرآشپز – سمیه دیندار: با این دستور غذایی یک پیش غذای جدید و شگفت انگیز را تجربه میکنید.

مواد مورد نیاز

  • پاستا آرنجی: ۴۵۰ گرم
  • کره: یک چهارم پیمانه
  • آرد: یک دوم پیمانه
  • شیر: یک و یک چهارم پیمانه
  • پنیر چدار (رنده شده): ۴۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • پودر سوخاری: ۳ پیمانه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن گیاهی: به میزان لازم
 
 

روش پخت

۱٫    پاستا را داخل قابلمه ای حاوی مقداری آب جوش بریزید و حدود ۱۵ دقیقه بگذارید تا نرم شود. سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.

۲٫    تابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را درون آن ذوب کنید. بعد آرد را به آن افزوده و تفت دهید تا رنگ آن کرمی شود. سپس ۱ پیمانه شیر به آن افزوده و هم بزنید تا مایه غلیظ شود. بعد به تدریج پنیر چدار را افزوده و هم بزنید تا مایه یکدست و نرمی حاصل شود.

۳٫    پاستای پخته شده را به مایه پنیری افزوده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. سپس پاستا را داخل ظرف درداری گذاشته و به مدت ۶۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

۴٫    از مخلوط پاستا به اندازه یک گردو برداشته و با دست آن را گلوله کنید.

۵٫    توپک های پاستا را درون ظرفی که از قبل با مقداری روغن چرب شده (یا با کاغذ روغنی پوشیده شده) بچینید و آن را به مدت ۱ تا ۱۲ ساعت در فریزر قرار دهید.

۶٫    تخم مرغ و بقیه شیر را درون کاسه ای بریزید و با استفاده از چنگالی هم بزنید تا یکدست شود. بعد پودر سوخاری را درون ظرفی بریزید. بعد توپ پاستا و پنیر را به ترتیب درون مایه تخم مرغی و پودر سوخاری بغلتانید تا همه جای آن به پودر سوخاری آغشته شود.

۷٫    تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. بعد توپک ها را داخل روغن بیندازید و حدود ۴ دقیقه آن ها را سرخ کنید تا برشته و طلایی شود.

۸٫    توپ های سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن برود. سپس درون ظرفی چیده و با سس دلخواه سرو کنید.


Asr Ahwaz News Agency

5.0 35
Google | Google+

منبع: برتـرین‌ها
مطالب مرتبط
اشتراک گذاری

اخبار خوزستان