تالار عروسی لیانا اهواز
خرید آنلاین بلیط چارتری و سیستمی رزرو بلیط هواپیما با بهترین نرخ تهران اهواز

کد خبر: 47590
تاریخ انتشار: پنجشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۶

اسلایس گردوی دارچینی، دسری مقوی است که پیشنهاد میکنیم امتحان کنید.
امتیاز خبر: از تعداد رای دهندگان

ماهنامه کیک و شیرینی – شراره طیران: اسلایس گردوی دارچینی، دسری مقوی است که پیشنهاد میکنیم امتحان کنید.
•    مدت زمان آماده سازی: ۲۵ دقیقه
•    مدت زمان پخت: ۴۰ دقیقه
•    میزان سرو: ۱۲ نفر

مواد لازم خمیر:

  • کره یا مارگارین: ۱۸۵ گرم
  • آرد: ۳۰۰ گرم
  • پودر شکر: ۱۵۰ گرم
  • پودر گردو: ۱۵۰ گرم
  • وانیل: یک چهارم ق چ
  • تخم مرغ: ۱ عدد
 
مواد لازم رویه:

  • گردو: ۳۰۰ گرم
  • بیسکوییت شکلاتی (خردشده): ۱۰۰ گرم
  • وانیل: یک چهارم ق چ
  • دارچین: ۱ ق چ
  • جوز هندی: یک چهارم ق چ
  • پودر شکر: ۱۲۰ گرم
  • سفیده تخم مرغ: ۶ عدد
  • خلال بادام و پسته (برای تزیین): به مقدار لازم.
 
 
طرز تهیه:
ابتدا خمیر را آماده کنید. تمام مواد خمیر را درون غذاساز ریخته و دستگاه را روشن کنید تا خمیر آماده شود، کف قالب را با فویل بپوشانید به صورتی که از دیواره ها بلند تر باشد. سپس خمیر را که کف قالب ۲۵×۳۵ سانتی متری پهن کرده و با چنگال سوراخ سوراخ کنید و درون فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. سپس خارج کنید و اجازه دهید خنک شود.
تمام مواد رویه را درون غذاساز ریخته تا خمیر نرمی به دست آید. اگر سفت بود یک عدد سفیده تخم مرغ اضافه کنید سپس مواد رویه را روی خمیر پهن کنید و صاف کنید، خلال پسته و بادام بپاشید و کمی فشار دهید تا درون مواد فرو برود، سپس درون فر حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید. پس از پخت اجازه دهید کاملا خنک شود سپس برش زده و سرو کنید.


Asr Ahwaz News Agency

5.0 35
Google | Google+

منبع: برتـرین‌ها
مطالب مرتبط
اشتراک گذاری