یادداشت/ بار دیگرحزب‌الله سعدالله زارعی

یادداشت/ بار دیگرحزب‌الله

اجماع نسبی داخلی لبنان بر سر انتخاب «میشل عون» به عنوان رئیس‌جمهور که روز گذشته با 83 رأی پارلمان صورت گرفت، علامت مهمی از تغییر معادلات در لبنان است.
روابط عمومی ها از لحاظ حقوقی چه جایگاهی دارند؟ بررسی ضرورت تاسیس سازمان نظام روابط عمومی و ارتباطات احمد عامری . کارشناس روابط عمومی

روابط عمومی ها از لحاظ حقوقی چه جایگاهی دارند؟ بررسی ضرورت تاسیس سازمان نظام روابط عمومی و ارتباطات

عصر اهواز - با توجه به گسترش رسانه ها و شکل گیری رسانه های نو و همچنین گسترش وظایف روابط عمومی ها، کمتر مدیری را خواهیم یافت که از اهمیت نقش روابط عمومی در سازمان آگاه نباشد؛ تاثیرگذاری روابط عمومی در رشد و توسعه سازمان امری مهم است.

کانال تلگرام عصر اهواز

کد خبر: 344274
تاریخ انتشار: سه شنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۱

واویشکا از غذاهای استان گیلان است و مشابه جغور بغور است. این غذا انواع مختلفی دارد، مانند واویشکای دل و جگر، واویشکای مرغ و یا واویشکا گوشت چرخ کرده.
امتیاز خبر: 96 از 100 تعداد رای دهندگان 11410
وب‌سایت آشپزباشی: واویشکا از غذاهای استان گیلان است و مشابه جغور بغور است. این غذا انواع مختلفی دارد، مانند واویشکای دل و جگر، واویشکای مرغ و یا واویشکا گوشت چرخ کرده.

مواد لازم:

  •     جگر گوسفندی  ۱/۲ عدد
  •     زردچوبه  به میزان لازم
  •     پیاز  ۱ عدد
  •     روغن  به میزان لازم
  •     جگر سفید گوسفند  ۱/۲ عدد
  •     دل گوسفند  ۱/۲ عدد
  •     گوجه فرنگی  ۱ عدد
  •     رب گوجه فرنگی  ۲ قاشق غذاخوری
  •     آب  به میزان لازم
  •     نمک به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     زعفران دم کرده  ۱ قاشق غذاخوری

واویشکا

طرز تهیه:

۱-در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط، کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. به آن کمی زردچوبه بزنید.

۲-دل و جگر گوسفند را اضافه کنید و مواد را کمی دیگر تفت دهید تا تمام آب آن بخار شود.

۳-رب را اضافه کنید و چند دقیقه ای با سایر مواد تفت دهید.

۴-گوجه فرنگی را اضافه کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و زعفران دم کرده را اضافه کنید. مواد راهم بزنید.

۵-حالا روی مواد به میزان لازم آب بریزید و بجوشانید. حرارت را کم کنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد پخته و کاملا نرم شوند.

۶-واویشکا را در ظرف مورد نظر بریزید و با نان و یا در کنار برنج میل کنید.

نکاتی در مورد تهیه ی واویشکا:

۱– پیاز را به شکل دلخواه خرد کنید.

۲– دل و جگر گوسفند را تمیز بشویید و درشت نگینی کنید. می توانید این غذا را با جگر مرغ و یا گوشت چرخ کرده هم بپزید.

۳– گوجه ها را خرد کنید. در صورت تمایل می توانید پوست آن ها را جدا کنید.

۴– جگر سفید را ابتدا بپزید بعد خرد کنید چون دیرپز است.



منبع: برترین‌ها
برچسب ها: ,
مطالب مرتبط
اشتراک گذاری

کانال تلگرام عصر اهواز

اخبار خوزستان