یادداشت/ بار دیگرحزب‌الله سعدالله زارعی

یادداشت/ بار دیگرحزب‌الله

اجماع نسبی داخلی لبنان بر سر انتخاب «میشل عون» به عنوان رئیس‌جمهور که روز گذشته با 83 رأی پارلمان صورت گرفت، علامت مهمی از تغییر معادلات در لبنان است.
روابط عمومی ها از لحاظ حقوقی چه جایگاهی دارند؟ بررسی ضرورت تاسیس سازمان نظام روابط عمومی و ارتباطات احمد عامری . کارشناس روابط عمومی

روابط عمومی ها از لحاظ حقوقی چه جایگاهی دارند؟ بررسی ضرورت تاسیس سازمان نظام روابط عمومی و ارتباطات

عصر اهواز - با توجه به گسترش رسانه ها و شکل گیری رسانه های نو و همچنین گسترش وظایف روابط عمومی ها، کمتر مدیری را خواهیم یافت که از اهمیت نقش روابط عمومی در سازمان آگاه نباشد؛ تاثیرگذاری روابط عمومی در رشد و توسعه سازمان امری مهم است.

کانال تلگرام عصر اهواز

کد خبر: 340385
تاریخ انتشار: دوشنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۹

این غذا ترکیبی عالی دارد. هم گرمای خوراک را دارد و هم تازگی سبزیجات را. به علاوه سسی که از ترکیب تخم مرغ و آب لیمو روی آن می دهیدم، هرچند کمی عجیب به نظر می آید، ولی در نهایت شما را راضی می کند.
امتیاز خبر: 96 از 100 تعداد رای دهندگان 11410
وب‌سایت آشپزباشی: خوراک مرغ و سبزیجات از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایت آشپزباشی طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. این غذا ترکیبی عالی دارد. هم گرمای خوراک را دارد و هم تازگی سبزیجات را. به علاوه سسی که از ترکیب تخم مرغ و آب لیمو روی آن می دهیم، هرچند کمی عجیب به نظر می آید، ولی در نهایت شما را راضی می کند.

مواد لازم:

  •     روغن زیتون به میزان لازم
  •     مرغ ۱ عدد بزرگ
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     سیر  ۶ حبه
  •     پیاز ۱ عدد بزرگ
  •     رازیانه  ۱ عدد
  •     تره فرنگی ۱ ساقه
  •     جعفری ۱/۲ دسته
  •     شوید ۱/۲ دسته
  •     ترخون  ۵ شاخه
  •     آب مرغ ۶۰۰ میلی لیتر
  •     زیتون سبز  ۱ مشت
  •     نخود فرنگی ۱ مشت
  •     باقالی ۱ مشت
  •     لوبیا سفید  ۱ مشت
  •     لیمو ۲ عدد
  •     تخم مرغ  ۲ عدد
  •     ماست ۲ قاشق غذاخوری
  •     پنیر پارمزان به میزان لازم

خوراک مرغ و سبزیجات

طرز تهیه:

۱-در قابلمه ای روی حرارت متوسط ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون گرم کنید. تکه های مرغ را برای حدود ۱۰ دقیقه در آن تفت دهید، آن ها را بچرخانید، تا قهوه ای شوند. مرغ ها را خارج کرده و کنار بگذارید.

۲- حالا سبزیجات را آماده کنید. باید مقداری روغن در قابلمه باقی مانده باشد. سیر، پیاز، تره فرنگی، رازیانه و ساقه های خرد شده ی سبزیجات را در آن بریزید و تا نرم شوند تفت دهید(آن ها را مدام هم بزنید).

۳- تکه های مرغ را به قابلمه باز گردانید، آب مرغ را هم اضافه کنید، به آن ها نمک و فلفل سیاه بزنید. درب ظرف را بگذارید و آن را با حرارت متوسط رو به پایین برای حدود ۴۵ دقیقه تا مرغ نرم شود، بپزید.

۴-مواد را بجوشانید. زیتون، نخود فرنگی، باقالی و لوبیا سفید را اضافه کنید. وقتی نرم شدند، برگ سبزیجات را اضافه کنید(مقداری برای تزیین کنار بگذارید).

۵-تکه های مرغ را از خوراک خارج کنید و با کمک ۲ عدد چنگال استخوان های آن ها را جدا کنید. تکه های مرغ را به قابلمه بازگردانید، به آن ها نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید.

۶-تخم مرغ و آب لیمو را با هم بزنید و به آرامی به خوراک اضافه کنید، تخم مرغ نباید بجوشد و یا با سایر مواد ترکیب شود،تنها سطح غذا را براق می کند.

۷-قبل از ریختن خوراک در ظرف، ماست را به آن اضافه کنید. روی خوراک کمی روغن زیتون، پنیر پارمزان رنده شده و سبزیجات (که کنار گذاشته بودید) بریزید و میل کنید.

نکات:

۱– مرغ را تکه تکه کنید. به آن کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.

۲– پوست سیر و پیاز را جدا کنید و آن ها را ریز خرد کنید.

۳– رازیانه و تره فرنگی را هم نازک خرد کنید.

۴– پوست باقالی ها را جدا کنید.

۵– برگ سبزیجات را جدا کرده و ساقه های آن ها را خرد کنید.

۶– هسته های زیتون ها را جدا کنید.

۷– لوبیا سفید را در کمی آب بپزید. آن را آبکشی کنید.



منبع: برترین‌ها
برچسب ها: ,
مطالب مرتبط
اشتراک گذاری

کانال تلگرام عصر اهواز

اخبار خوزستان