یادداشت/ بار دیگرحزب‌الله سعدالله زارعی

یادداشت/ بار دیگرحزب‌الله

اجماع نسبی داخلی لبنان بر سر انتخاب «میشل عون» به عنوان رئیس‌جمهور که روز گذشته با 83 رأی پارلمان صورت گرفت، علامت مهمی از تغییر معادلات در لبنان است.
روابط عمومی ها از لحاظ حقوقی چه جایگاهی دارند؟ بررسی ضرورت تاسیس سازمان نظام روابط عمومی و ارتباطات احمد عامری . کارشناس روابط عمومی

روابط عمومی ها از لحاظ حقوقی چه جایگاهی دارند؟ بررسی ضرورت تاسیس سازمان نظام روابط عمومی و ارتباطات

عصر اهواز - با توجه به گسترش رسانه ها و شکل گیری رسانه های نو و همچنین گسترش وظایف روابط عمومی ها، کمتر مدیری را خواهیم یافت که از اهمیت نقش روابط عمومی در سازمان آگاه نباشد؛ تاثیرگذاری روابط عمومی در رشد و توسعه سازمان امری مهم است.

کانال تلگرام عصر اهواز

کد خبر: 336829
تاریخ انتشار: سه شنبه ۹ شهریور ۱۳۹۵ - ۰۲:۲۸

فرنی ارزش غذایی بالایی دارد و مناسب برای کودکان و مملو از ویتامین ب است. پخت فرنی با نشاسته بسیار آسان است و در مدت زمان کوتاهی می توانید آن را آماده کنید.
امتیاز خبر: از تعداد رای دهندگان
وب‌سایت آکا ایران: فرنی ارزش غذایی بالایی دارد و مناسب برای کودکان و مملو از ویتامین ب است. پخت فرنی با نشاسته بسیار آسان است و در مدت زمان کوتاهی می توانید آن را آماده کنید. فرنی به عنوان یک غذای کامل است و خوردن آن در ماه مبارک رمضان توصیه می شود. در ادامه دستور پخت فرنی با نشاسته را کامل به شما آموزش میدهیم.

مواد لازم :

  • نشاسته ۱ پیمانه
  • آب سرد ۱ پیمانه
  • شیر ۴ پیمانه
  • شکر یک و نیم پیمانه
  • گلاب نصف پیمانه مغز هل کوبیده ۱ قاشق مرباخوری
 
 طرز تهیه فرنی با نشاسته
طرز تهیه :

۱٫ نشاسته را با یک پیمانه آب مخلوط و حل کنید یا اینکه نشاسته را در یک پارچه مَلمَل یا تنظیف بریزید و داخل یک پیمانه آب قرار دهید.

۲٫ سپس شیره آن را بگیرید تا اگر مواد خارجی در نشاسته باشد به این صورت گرفته شود.

۳٫ نشاسته حل شده را با دو پیمانه شیر مخلوط کنید و روی آتش ملایم بگذارید و با قاشق چوبی آن را هم بزنید تا گلوله نشود.

۴٫ بقیه شیر را به تدریج با نشاسته مخلوط کنید و مرتب هم بزنید.

۵٫ سپس شکر، گلاب و مغز هل کوبیده یا وانیل را به آن بیفزایید و هم بزنید.

۶٫ وقتی خوب غلیظ شد، آن را امتحان کنید یعنی با کفگیر روی آن خطی بکشید؛ اگر جای کفگیر به جا ماند، فرنی آماده است.

۷٫ سپس آن را در ظرف های یک نفره یا در یک ظرف بزرگ بریزید و روی آن را با خلال پسته تزیین کنید.



منبع: برترین‌ها
برچسب ها:
مطالب مرتبط
اشتراک گذاری

کانال تلگرام عصر اهواز

اخبار خوزستان