یادداشت/ بار دیگرحزب‌الله سعدالله زارعی

یادداشت/ بار دیگرحزب‌الله

اجماع نسبی داخلی لبنان بر سر انتخاب «میشل عون» به عنوان رئیس‌جمهور که روز گذشته با 83 رأی پارلمان صورت گرفت، علامت مهمی از تغییر معادلات در لبنان است.
روابط عمومی ها از لحاظ حقوقی چه جایگاهی دارند؟ بررسی ضرورت تاسیس سازمان نظام روابط عمومی و ارتباطات احمد عامری . کارشناس روابط عمومی

روابط عمومی ها از لحاظ حقوقی چه جایگاهی دارند؟ بررسی ضرورت تاسیس سازمان نظام روابط عمومی و ارتباطات

عصر اهواز - با توجه به گسترش رسانه ها و شکل گیری رسانه های نو و همچنین گسترش وظایف روابط عمومی ها، کمتر مدیری را خواهیم یافت که از اهمیت نقش روابط عمومی در سازمان آگاه نباشد؛ تاثیرگذاری روابط عمومی در رشد و توسعه سازمان امری مهم است.

کانال تلگرام عصر اهواز

کد خبر: 336594
تاریخ انتشار: دوشنبه ۸ شهریور ۱۳۹۵ - ۰۵:۲۰

از آن جا که در طرز تهیه شکلات زابایون مقدار کمی شکلات استفاده شده است, برای این که دسر, طعم خوبی پیدا نماید, از شکلاتی که درصد کاکائوی آن حداقل 70 درصد باشد, استفاده نمایید.
امتیاز خبر: از تعداد رای دهندگان
وب‌سایت آوای سلامتی: از آن جا که در طرز تهیه شکلات زابایون مقدار کمی شکلات استفاده شده است, برای این که دسر, طعم خوبی پیدا نماید, از شکلاتی که درصد کاکائوی آن حداقل ۷۰ درصد باشد استفاده نمایید.

مواد لازم:

  •  زرده تخم مرغ : ۴ عدد
  •  شکر دانه ریز : ۴ قاشق غذاخوری
  •  شکلات خالص : ۵۰ گرم
  •  آب انگور : ۱۲۵ میلی لیتر
  •  پودر کاکائو جهت سرو : مقداری

شکلات زابایون

طرز تهیه:

۱
. داخل کاسه بزرگی با استفاده از همزن برقی , زرده تخم مرغ ها را با شکر بزنید تا کاملا کرم رنگ شوند .

۲. شکلات را ریز رنده نمایید و به مخلوط تخم مرغ اضافه نمایید .

۳٫ آب انگور را به مخلوط شکلات بیافزایید و خوب هم بزنید .

۴. کاسه حاوی مخلوط شکلات را روی قابلمه ای پر از آب که به آرامی می جوشد قرار دهید . همزن را روی سرعت کم تنطیم نمایید و در حالی که مخلوط روی حرارت ملایم قرار دارد , آن را مرتب بزنید تا مخلوط سفت و غلیظ شود . مواظب باشید که مخلوط زیاد نپزد یا نبرد .

۵. مخلوط داغ را داخل ظروف شیشه ای یا فنجان ها ی قهوه خوری بریزید و روی آن مقداری پودر کاکائو بپاشید . کرم را داغ , سرو نمایید .

توصیه سرآشپز:

دسر شکلات زابایون را کمی پیش از سرو, آماده نمایید, زیرا اگر بماند به تدریج تغییر شکل می دهد و می برد. اگر هنگام پخت, مخلوط سفت شد, بلافاصله آن را از روی حرارت برداشته و داخل کاسه ی آب سرد قرار دهید تا خنک شود. سپس با شدت شروع به هم زدن دسر نمایید تا دوباره به حالت اول برگردد.



منبع: برترین‌ها
برچسب ها:
مطالب مرتبط
اشتراک گذاری

کانال تلگرام عصر اهواز

اخبار خوزستان